lauantai 29. lokakuuta 2016

salainen jouluystävä 2016 ja jotain muuta höpinää..

Osallistuin tänä vuonna taas tuohon ihanaan rinkiin - johon olen nyt varmaan jo kolmena vaiko neljänä vuona osallistunut. 

Ystävät saatiin viime viikolla - ensi viikolla paketin pitäisi olla perillä =) lähetän omani alkuviikosta (ma tai ti) jotta ehtii ystävälleni.

Mun mielestä juuri tämä ystävärinki on se joka saa joulun nousemaan kunnolla pintaan - pitäisi kyllä ruveta jo etsimään jouluverhot kätköistä - ehkä pestä ne ja silittää sekä ripustaakin. Odotan niin Joulua <3 Mietin jos tänä vuonnakin kutsuisin omat vanhempani ja sisarukseni puolisoineen jouluruoalle ja lahjojen jakoon - viime vuonna se oli jotenkin ihana juttu ja lapsetkin taisivat nauttia.

Joululahja toiveita en ole miettinyt kun ei ne ole niin oleellisia - joitain uusia lautapelejä joita voi 6vuotiaan kanssa pelata ja cd-soitin pojille.

Angry Birds elokuva olisi ihana saada.

Pienenpi tarvitsisi 2osasia yöpukuja 86/92 (86 on sopivia ja 92 on vielä reiluja).
Ainiin ja pienempi tykkää nuppipalapeleistä ja muovailuvahalla muovailla.

Tokihan heillä on synttäritkin tässä nenen joulua tuossa marraskuussa - tosin oon mietitnyt että pidän heidä yhteissynttärit marraskuun vikavkonloppu, mutta sitten mietin kun isomman kaverisynttärit aijon järjestää 19.pv (virallinen syntymäpäivä) niin pitäisi sitten 20.pv sukulaissynttärit - sais tehtyä kaikki leivottavat samalle vkonlopulle <3

Eipä tässä varmaan muuta kuin että pitää ruveta aamukahville ja sitten siivoamaan että kehtaan päästää tänään vaatekutsuille vieraita sisään.

Niin ja tarkoitus olisi myös leipoa donitseja sinne xD

Ihanaa talven ja joulun odotusta kaikille <3
Isomman pojan tekemä juttu lehdistä
tarhassa ystävän kanssa.

NALLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti